Veelgestelde vragen

Welke materialen zijn er mogelijk?

Kan er geleverd worden?

Welke formules zijn er mogelijk?

Hoe kan ik bestellen?


Welke materialen zijn er mogelijk?

Bij Internolux zijn de meeste materialen mogelijk. U kan enerzijds kiezen uit onze stockmaterialen. De stockmaterialen zijn melamine wit en zwart, soft touch wit en zwart, dikfineer en laminaat (HPL 130 SEI),deze kan u hier bekijken. Voor andere materialen kan u de mogelijkheden aanvragen via het contactformulier, mail of de telefoon. Wij kijken het materiaal na en bestellen het indien nodig. Indien u eerst een staal wenst van een stockmateriaal om aan uw klant te tonen, kunt u ons hiervoor contacteren. Indien dit materiaal niet beschikbaar is bij ons kunnen wij dit ook voor u bestellen en bij u thuis laten leveren. U kan ons hier ook voor contacteren.


Kan er geleverd worden?

Beschikt u zelf niet voor (gepast) vervoer voor de producten naar uw eindklant of atelier te brengen? Geen probleem, wij kunnen dit ook voor u doen. De leveringstermijn voor stockmateriaal bedraagt 2 weken. Wanneer u een ander materiaal verkiest bedraagt deze 4 weken.


Welke formules zijn er mogelijk?

Wij bieden 3 formules aan. Bij formule A kunnen er losse stukken besteld worden die op maat verzaagd en afgeboord worden zonder enige bewerkingen volgens een zaaglijst. Bij formule B kunnen er maatwerkkasten montageklaar besteld worden, uw kasten worden dan volledig montageklaar voorbereid, inclusief alle nodige beslag wordt meegeleverd zodoende dat u alles zorgeloos kan monteren en gaan plaatsen bij uw eindklant. Bij formule C: kunnen er volledig gemonteerde maatwerkkasten worden besteld. U kan deze dan ophalen of dit kan voor u worden geleverd. Deze levering is gratis vanaf een bestelling ter waarde van 750 euro.


Hoe kan ik bestellen?

Via de pagina “Ontwerp uw project” is het binnenkort mogelijk om uw project online te configureren. Een offerte kan u in tussentijd ook verkrijgen door een schets met de juiste afmetingen en wat extra info (zoals het materiaal) door te sturen via het contactformulier of via mail. U ontvangt dan binnen de 24u een offerte van ons.